Βελιγράδι. Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

Βελιγράδι. Εκδρομή από Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες εκδρομής

Αξιολόγηση: ★★★★★ (βασισμένη σε 19 προτιμήσεις πελατών)

Νυχτερινή περιήγηση στην γραφική συνοικία SKADARLJIA

4/5ήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι

Εντυπωσιακό, γοητευτικό, γεμάτο πάρκα, ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, έντονες γαστρονομικές γεύσεις. Μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!
Είναι ένας μαγευτικός ταξιδιωτικός προορισμός με πολλές αντιφάσεις που αποπνέει ζωντάνια και μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, με έντονα τα σημάδια της ιστορίας. Θα αισθανθείτε ότι ανήκετε σε ένα μέρος που ακροβατεί ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο, ανάμεσα στον εκμοντερνισμό και στα σημάδια της παλιάς εποχής.

Βελιγράδι, Νόβισαντ, Άβαλα, Ζεμουν, Νις

Όλες οι επι μέρους εκδρομές χωρίς έξτρα χρέωση!

Εκδρομή από Θεσσαλονίκη ( εκδρομές οδικώς )

Χαμηλότερη τιμή: 169

Επόμενες αναχωρήσεις:

 

 

Τιμή / κόστος ανά άτομο:
Δίκλινο
Μονόκλινο
παιδί
4ήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη
(25/10, 27/10)
BELGRADE CITY 3*, κεντρικό, με πρωινό
169 €
209 €
115 €
ΒELGRADE CITΥ 3* με ημιδιατροφή
194 €
235 €
115 €
Mr. PRESIDENT 4* με πρωινό
175 €
239 €
115 €
BELGRADE CITY 4* με πρωινό
179 €
259 €
115 €
SAINT TEN 5* με πρωινό
275 €
449 €
125 €
5ήμερη οδική εκδρομή στο Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη
(3 διανυκτερεύσεις)
BELGRADE CITY 3*, με πρωινό
179 €
245 €
129 €
ΒELGRADE CITΥ 3* με ημιδιατροφή
204 €
245 €
129 €
Mr PRESIDENT 4* με πρωινό
189 €
249 €
129 €
BELGRADE CITY 4* με πρωινό
195 €
285 €
139 €
SAINT TEN 5* με πρωινό
289 €
449 €
149 €

 

 

Εκδρομή από Θεσσαλονίκη  

 

Τι περιλαμβάνει

  • Μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό βάσει επιλογής στο ξενοδοχείο (δυνατότητα και ημιδιατροφής)
  • Περιηγήσεις του προγράμματος
  • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Τι δεν περιλαμβάνει

  • Είσοδοι μουσείων.
  • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Οι δηµοτικοί φόροι διαµονής

Σημείωση:
# Το πρόγραμμα αναφέρεται στην 5ήμερη οδική εκδρομή (3 διανυκτερεύσεις).

# Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα του προγράμματος.

Πακέτο: Εκδρομή στο Βελιγράδι

Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών και αργιών, εκτός και υπάρχει διαφορετική αναφορά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Βελιγράδι. Εκδρομή από Θεσσαλονίκη

 

1η & 2η ημέρα: Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι (625 χλμ.)

Συγκέντρωση το βράδυ στα γραφεία μας, γνωριμία με το συνοδό μας και αναχώρηση για σύνορα Ευζώνων. Χρόνος ελεύθερος για αγορές στα DUTY FREE, στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών. Στη συνέχεια και περνώντας περιφερειακά από τα Σκόπια, φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση των συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία.
Άφιξη στην πρωτεύουσα, το Βελιγράδι το πρωί και ξεκινάμε την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Θα επισκεφθούμε τον Άγιο Σάββα, τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων. Το εσωτερικό του ναού είναι λίγο "ψυχρό", αλλά θα ανακαλύψετε στις γωνιές του, το παλιό ξυλόγλυπτο τέμπλο του ιερού του Αγίου Σάββα και εκπληκτικά ψηφιδωτά της σερβικής αγιογραφίας. Θα δούμε ακόμη, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στο μεγάλο ηγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ σας προτείνουμε να ζήσετε τη νυχτερινή μαγεία της πόλης. Το Βελιγράδι είναι πολύ γνωστό μεταξύ άλλων και για τη νυχτερινή ζωή την οποία προσφέρει. Ανακαλύψτε και αυτή την πλευρά της πόλης, επισκεπτόμενοι κάποια από τα αμέτρητα κλαμπ – μπαράκια, καφετέριες και εστιατόρια.

3η ημέρα: Βελιγράδι - Γύρος πόλεως - βραδινή βόλτα στην Skadarljia

Πρόγευμα και ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε από το σύμβολο της παλιάς πόλης, το φρούριο Καλεμέγκνταν, που είναι χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα και χτίστηκε στα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως οχύρωση για την προστασία από τους εχθρούς, τον Πύργο Nebos ja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου και θα συνεχίσουμε με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, το ξενοδοχείο, σήμα κατατεθέν της πόλης. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε στο Νέο Βελιγράδι το μεγάλο εμπορικό κέντρο Usche, όπου θα συναντήσετε όλες τις γνωστές ευρωπαϊκές φίρμες.
Το βράδυ θα πραγματοποιήσουμε μια όμορφη βόλτα στην μποέμ περιοχή της πόλης, την περίφημη Skadarljia, μία από τις ομορφότερες περιοχές, όπου η νυχτερινή ζωή διαρκεί μέχρι τις πρωινές ώρες και θα βρείτε εστιατόρια, bars, clubs. H περιοχή θα σας θυμίσει τα παλιά Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη νότα στην πλακόστρωτη περιοχή δίνουν οι πλανόδιοι μουσικοί, οι οποίοι τραγουδούν παραδοσιακά σέρβικα τραγούδια.

4η ημέρα: Βελιγράδι - Νόβισαντ - κάστρο Petrovaradin - Sremsi Karlovsi - Ζέμουν

Πρόγευμα και αναχωρούμε για την πόλη του Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνα και 2η μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Αποτελεί οικονομικό κέντρο και είναι ιδιαίτερα γνωστή για το πανεπιστήμιο της. Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη και ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί ως ενδιάμεση στάση στις εμπορικές συναλλαγές. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με ωραία θέα στον ποταμό Δούναβη, την πλατεία Slobodan, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την επαρχιακή πόλη Stremsi karlovsi, η οποία βρίσκεται μόλις 5 χλμ. από την πόλη και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ιστορική έδρα του Πατριαρχείου και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για ένα τόπο με ιδιαίτερη πνευματική και πολιτιστική αξία δεδομένου ότι εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό περιοδικό του κόσμου. Κατά την διάρκεια της επιστροφής μας στο Βελιγράδι θα απολαύσουμε μια εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή.
Για το βράδυ και με το λεωφορείο μας θα πραγματοποιήσουμε μια παραδουνάβια πανοραμική βόλτα στην περιοχή Ζέμουν, μια από τις πιο γραφικές περιοχές της πόλης

5η ημέρα: Βελιγράδι - Νις - Θεσσαλονίκη

Πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Νισάβα. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και είναι γνωστή, καθώς εδώ γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας-Σκοπίων. Με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση φτάνουμε στην πόλη μας το βράδυ με τα καλύτερες εντυπώσεις.

 

Σημείωση:
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ζήτησε προσφορά