Εκδρομή στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη

Εκδρομή στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες εκδρομής

Αξιολόγηση: ★★★★ (βασισμένη σε 398 προτιμήσεις πελατών)

ΔΩΡΟ η είσοδος με ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ & η ΞΕΝΑΓΗΣΗ στο ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ!

4/5ήμερη εκδρομή στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη αεροπορικώς.

(ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΚ - ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ - ΜΠΑΝΤΕΝ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - Χριστουγεννιάτικη Συναυλία)

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Αναχωρήσεις:
4ήμερη εκδρομή: 26, 28/12, 04/01
5ήμερη εκδρομή: 22, 24, 30/12
6ήμερη εκδρομή:

Εκδρομή από Θεσσαλονίκη ( εκδρομές αεροπορικώς )
Κύριος προορισμός: Βιέννη

Χαμηλότερη τιμή: 335

Επόμενες αναχωρήσεις:

 

 

Τιμή / κόστος ανά άτομο:
Δίκλινο
Μονόκλινο
παιδί
Εκδρομή στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη, 5ήμερη - 22/12/23
Ιbis Wien Mariahilf 3*, μη επιστρέψιμη τιμή
399 €
565 €
315 €
Ιbis Wien Mariahilf 3*, κανονική τιμή
455 €
639 €
369 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
435 €
599 €
245 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, κανονική τιμή
485 €
659 €
299 €
Hilton Vienna Park 5*, μη επιστρέψιμη τιμή
625 €
949 €
345 €
Χριστούγεννα στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη, 5ήμερη (Θεσ/νίκη-Βιέννη, Βιέννη-Θεσ/νίκη)
Austria Trend Hotel Ananas 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
429 €
575 €
215 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, κανονική τιμή
485 €
629 €
245 €
ARCOTEL Wimberger Wien 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
475 €
615 €
215 €
ARCOTEL Wimberger Wien 4*, κανονική τιμή
525 €
669 €
245 €
Hilton Vienna Danube Waterfront 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
575 €
890 €
249 €
Hilton Vienna Park 5*, μη επιστρέψιμη τιμή
635 €
925 €
319 €
Πρωτοχρονιά στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη, 5ήμερη (Θεσ/νίκη-Βιέννη, Βιέννη-Θεσ/νίκη)
Austria Trend Hotel Ananas 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
539 €
789 €
239 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, κανονική τιμή
599 €
855 €
389 €
Μercure Wien City 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
599 €
925 €
435 €
Mercure Wien City 4*, κανονική τιμή
655 €
985 €
499 €
Hilton Vienna Park 5*, μη επιστρέψιμη τιμή
835 €
359 €
Γιορτές στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη, 4ήμερη, 26/12/23
Ιbis Wien Mariahilf 3*, μη επιστρέψιμη τιμή
335 €
478 €
259 €
Ιbis Wien Mariahilf 3*, κανονική τιμή
375 €
529 €
299 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, μη επιστρέψιμη τιμή
369 €
499 €
199 €
Austria Trend Hotel Ananas 4*, κανονική τιμή
409 €
549 €
249 €
Hilton Vienna Park 5*, μη επιστρέψιμη τιμή
495 €
795 €
295 €
Hilton Vienna Park 5*, κανονική τιμή
559 €
845 €
345 €

 

 

Εκδρομή από Θεσσαλονίκη  

 

Τι περιλαμβάνει

 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Μία χειραποσκευή 8 κιλών κατ’ άτοµο, διαστάσεων 55*40*23* & 1 αποσκευή 23 κιλών κατ’ άτοµο
 • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά
 • Συνοδός του γραφείου
 • Ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Τι δεν περιλαμβάνει

 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλοι AUSTRIAN: +165€)
 • Είσοδοι μουσείων
 • ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • ΚΟΣΤΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ: Στο Salzburg: 65€ ενήλικας / 45€ παιδί Στα Βιεννέζικα Δάση: 30€ ενήλικας / 20€ παιδί
 • ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΟΝΣΕΡΤΩΝ: 25,26/12 & 01/01 στο Imperial Palace Category b 70€ | Category a 90€ | Category VIP 110€ (Δυνατότητα προαγοράς των εισητηρίων)

Σημείωση:
# Το άνω πρόγραμμα αφορά το πακέτο "Κλασική Χριστουγεννιάτικη Βιέννη"

# Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα του προγράμματος.

# Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.


ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
PARKING ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ (SKYPARK)

4 ημέρες:
5 ημέρες:
6 ημέρες:
7 ημέρες:

Πακέτο αεροπορικής εκδρομής για Βιέννη από Θεσσαλονίκη.

Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών και αργιών, εκτός και υπάρχει διαφορετική αναφορά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Εκδρομή στη Βιέννη από Θεσσαλονίκη

 

1η ημέρα: Θεσσαλονίκη - Βιέννη - περιήγηση - Χριστουγεννιάτικες αγορές

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για την Αυστριακή πρωτεύουσα, τη Βιέννη. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη του μπαρόκ και της μουσικής, με το συνοδό μας. Μετάβαση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αμέσως μετά γνωριμία με τη γοητευτική ατμόσφαιρα της πόλης. Υπάρχουν πολλές Χριστουγεννιάτικες αγορές στην Αυστρία και ιδιαίτερα στη Βιέννη με μεγαλύτερη αυτή στη πλατεία Δημαρχείου, τη Rathausplatz. Δοκιμάστε ένα από τα δημοφιλή παραδοσιακά ζεστά ροφήματα αυτής της περιόδου «γκλιούβαϊν» ή «πουνς»» και γευθείτε ψητά λουκάνικα, κάστανα ή κάϊζερσμάρεν από τα αυτοκρατορικά γλυκίσματα.
Το βράδυ ανακαλύψτε την εύθυμη και διασκεδαστική πλευρά της Βιέννης γύρω από την κεντρική πλατεία Αγίου Στεφάνου.

2η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - Ανάκτορο Σενμπρούν - Βιεννέζικα Δάση - Μπάντεν

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο ξεκινά η περιήγησή μας στη Βιέννη όπου θα επισκευτούμε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ευρώπης, το περίφημο το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και των Αψβούργων από τον 18ο αιώνα έως το 1918, που είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Δείτε τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα,τα εκπληκτικά έργα τέχνης , δείτε τους μεγαλοπρεπείς κήπους και νιώστε πως είναι να ζει κάποιος ως Αυτοκράτορας (περιλαμβάνεται η επίσκεψη με ξενάγηση).
Στη συνέχεια στο γύρο της πόλης βλέπουμε το Κούνστχαους ένα σύμπλεγμα κτιρίων αφαιρετικής τεχνοτροπίας και το μπαρόκ ανακτορικό συγκρότημα Μπελβεντέρε του πρίγκιπα Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα Πινακοθήκη με έργα τέχνης καλλιτεχνών της νεότερης περιόδου και του κινήματος του Μοντερνισμού. Συνεχίζουμε με την πλατεία Καρόλου, όπου βρίσκεται ο Ναός του Αγίου Καρόλου Βορρομαίου και το Μέγαρο του Συλλόγου των Φίλων της Μουσικής και εισερχόμαστε στην περίφημη Ρίνγκστρασσε (δακτύλιος του ιστορικού κέντρου). Εδώ θα δούμε την Κρατική Όπερα, το χειμερινό αυτοκρατορικό ανακτορικό συγκρότημα της Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το άλλοτε Αυτοκρατορικό Θέατρο απέναντι από το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, και τη Βοτίφκιρχε (εκκλησία του Τάματος) και διασχίζοντας πεζοί το ιστορικό κέντρο, με τον περίφημο Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, θα ανακαλύψουμε την ιστορική ελληνική γειτονιά με τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες του Αγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας.
Ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε το κέντρο της πόλης σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Μιλήστε με τον συνοδό μας για να βρείτε αυτό που ενδιαφέρει εσάς από κάποιο αξιοθέατο (μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Ιστορία της Τέχνης, Τετράγωνο Μουσείων, Μουσείο Θησαυρού, Ισπανική Σχολή Ιππασίας κ.ά) έως ένα καλό καφέ ή εστιατόριο και επιστρέψτε στο ξενοδοχείο εξ ιδίων την ώρα που επιθυμείτε.

3η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΖΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ξεκινάμε για προαιρετική εκδρομή στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Ζάλτσμπουργκ. Η πορεία της διαδρομής μας προς τις κεντρικές Άλπεις μέσα σε τέσσερα από τα ομόσπονδα κρατίδια της Αυστρίας προσφέροντας εναλλαγές και πλούτο σε οπτικές εμπειρίες. Διασχίζουμε τη «Δημοκρατία των Άλπεων» από ανατολικά προς δυτικά ανεβαίνοντας από την κοιλάδα του Δούναβη προς την αλπική ζώνη στην ειδυλλιακή περιοχή των λιμνών του Ζαλτσκάμπεργκουτ. Εδώ βλέπουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες λίμνες της χώρας, ανάμεσά τους η θρυλική Μόντζεε των κελτικών και παλαιογερμανικών μύθων. Αλλά κι η αρχιτεκτονική του αγροτικού χώρου και της αλπικής ενδοχώρας προκαλεί το ξεχωριστό ενδιαφέρον. Κατόπιν φτάνουμε στη «Ρώμη των Άλπεων», την «Ιερουσαλήμ του γερμανόφωνου χριστιανικού κόσμου» το παραμυθένιο Ζάλτσμπουργκ. Διασχίζουμε πεζοί τους κήπους του ανακτόρου Μιραμπέλ αφήνοντας αριστερά μας το μουσικό Πανεπιστήμιο Μοτσαρτέουμ, και βλέπουμε το θέατρο της Χώρας, την οικία της οικογένειας Μότσαρτ, τον γενέθλιο οίκο του βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας και του ελληνικής καταγωγής μουσουργού Χέρμπερτ φον Κάραγιαν. Περνούμε στη γέφυρα Μάκαρτ ή των «κλειδωμένων καρδιών» του ποταμού Ζάλτσαχ, και εισερχόμαστε στην Παλαιά Πόλη της Αναγέννησης και του Μεσαίωνα. Περιδιαβαίνοντας μέσα από στοές, στενά σοκάκια, φτάνουμε στην περιβόητη οδό Γκετράϊντεγκασσε όπου το γενέθλιο σπίτι του Μότσαρτ, και το Δημαρχείο. Συνεχίζουμε στο Ανάκτορο των Πριγκίπων Αρχιεπισκόπων δίπλα από τον αναγεννησιακό Καθεδρικό του Αγίου Πέτρου, τα Αββαεία του Αγίου Πέτρου και των Φραγκισκανών. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στη Βιέννη.

4η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - Βιεννέζικο Δάσος - Μάγιερλινγκ - Μπάντεν (προαιρετική εκδρομή) - Χριστουγεννιάτικη Συναυλία

Πρωινό και αναχώρηση για μια όμορφη προαιρετική εκδρομή στα νοτιοδυτικά περίχωρα της Βιέννης, στο περίφημο Βιεννέζικο Δάσος, πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες (Μπετόβεν, Μότσαρτ, Στράους, Σιούμπερτ κ.ά.). Πρώτα θα επισκεφθούμε το χώρο του κάστρου των Λίχτενσταϊν του 12ου αιώνα και θα ακολουθήσει η επίσκεψη στο σπουδαιότερο μνημείο της περιοχής είναι το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού που θα επισκεφτούμε και μετά θα περάσουμε από το Μάγιερλινγκ, με το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή όσο και ρομαντική ιστορία της αυτοκτονίας του διαδόχου πρίγκιπα Ροδόλφου και της βαρόνης Μαρίας Βετσέρα.
Ακολουθεί η γραφική λουτρόπολη Μπάντεν. Θα δούμε το ιδιαίτερα γνωστό κι εκτός της χώρας καζίνο της πόλης που ξεχωρίζει με την αρχιτεκτονική του, το μνημείο της πανώλης, το Δημαρχείο και τον «Οίκο της Ενάτης» το σπίτι, όπου ο Μπετόβεν συνέθεσε την «Ωδή στη χαρά».
Επιστροφή στη Βιέννη, Ελεύθερο απόγευμα.
Το βράδυ στην Αίθουσα Δεξιώσεων του Χειμερινού Ανακτόρου Χόφμπουργκ των Αψβούργων Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία κλασσικής μουσικής με την Ανακτορική Ορχήστρα, κρατείστε θέση. Λάβετε μέρος σε μία μοναδική εμπειρία, κονσέρτο κλασσικής μουσικής στο Hofburg - Imperial Palace. Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα παλατιών στον κόσμο, παλαιότερα υπήρξε η κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας, σήμερα ένα hotspot για μουσεία, πολιτική και εκδηλώσεις.

5η ημέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η ημέρα αυτή ξεκινάει με ένα καλό πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα έχουμε για όποιον επιθυμεί ελεύθερο χρόνο στη πόλη για τις τελευταίες μας αγορές.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στην πτήση επιστροφής μας. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Σημείωση:
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ζήτησε προσφορά