Λονδίνο ξενοδοχεία, διαμονή, τουριστικός οδηγός, αξιοθέατα και προσφορές

Λονδίνο πληροφορίες

Λονδίνο - Γενικές πληροφορίες

Λονδίνο, ταξίδι στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας.
Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι, είτε για ψώνια ή για αναψυχή και διασκέδαση, το Λονδίνο θα σας συναρπάσει με τις αμέτρητες χάρες του.

 

Η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας με τα περισσότερα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από κάθε άλλη πόλη, σας προσφέρει σε κάθε γωνιά της και μία ευχάριστη έκπληξη.
Ξεκινώντας από το Σίτι του Λονδίνου θα θαυμάσει κανείς το Μπιγκ Μπεν, το αβαείο του Ουέστμινστερ, τον καθεδρικό του Αγίου Παύλου, το Κοινοβούλιο και τον Πύργο του Λονδίνου.

 

Λονδίνο: Πώς θα πάω

 • Με κάποια από τις οργανωμένες εκδρομές, που προσφέρουν τα περισσότερα σήμερα τουριστικά γραφεία.
 • Αν προτιμάτε τα ατομικά ταξίδια κλείστε εγκαίρως αεροπορικό εισιτήριο με κάποια από τις πολλές πλέον εταιρίες, που πετάνε για Λονδίνο.

 

Λονδίνο: Τι να προσέξω

 • Το κάπνισμα απαγορεύεται κι εδώ στους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους. Αν δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς τσιγάρο, επιλέξτε κάποιο καφέ ή εστιατόριο με ανάλογα διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους.
 • Από την 01/02/10 αν πετάξετε για Λονδίνο (Χίθροου), φροντίστε να έχετε κάνει δίαιτα και να φοράτε τα καλά σας ... εσώρουχα, γιατί τέθηκαν σε λειτουργία οι νέοι αμφισβητούμενοι σαρωτές σώματος, που παραβιάζουν κατάφωρα την ιδιωτικότητα των ταξιδιωτών, δείχνοντας τους ουσιαστικά ... άνευ περιβολής. Άντε, μπορεί μετά να σας βγάλουν και στο ίντερνετ και να γίνεται διάσημοι.

 

Τουριστικός οδηγός

Λονδίνο Αξιοθέατα - Τι να δω, τι να κάνω, πού να πάω.

 • Το Βρετανικό Μουσείο
  Στο εντυπωσιακό αυτό μουσείο θα θαυμάσετε εκθέματα από όλη τον κόσμο από την προϊστορική εποχή ως τις μέρες μας. Μεταξύ αυτών και τα γλυπτά του Παρθενώνα ...
 • Tate Modern
  Το εθνικό μουσείο σύγχρονης τέχνης στις όχθες του Τάμεση, με έργα των Matisse και Picasso, αλλά και με εκθέσεις πιο σύγχρονων καλλιτεχνών
 • Natural History Museum
  Με τη μόνιμη έκθεση δυνοσαύρων καθώς και μία συλλογή από τους μεγαλύτερους και σπανιώτερους εκπροσώπους του ζωικού βασιλείου.
 • Το Μουσείο της Madame Tussaud
  Συναντήστε τις μεγαλύτερες διασημότητες όλων των εποχών. Τα κέρινα αυτά ομοιώματα είναι πασίγνωστα και ... σχεδόν ζωντανά...
 • Ο Πύργος του Λονδίνου
  Περιηγηθείτε στα κτήρια του Πύργου και ανακαλύψτε την 900 χρόνων ιστορία του σαν βασιλικό παλάτι, φρούριο, φυλακή, τόπο βασανιστηρίων και εκτελέσεων, αλλά και σαν κοσμηματοφυλάκιο.
  Φροντίστε να συμμετάσχετε σε μία από τις ξεναγήσεις, που οργανώνουν οι λογχοφόροι(Yeoman Warders)!

Λονδίνο ξενοδοχεία, προσφορές διαμονής. Πού να μείνω.

Δυστυχώς, δεν βρέθηκαν αυτή τη στιγμή ξενοδοχεία στο/στη Λονδίνο