Παρίσι, Ελβετία, Αλσατία

Παρίσι, Ελβετία, Αλσατία - Πληροφορίες εκδρομής

Αξιολόγηση: ★★★★★ (βασισμένη σε 15 προτιμήσεις πελατών)
Εκδρομες » Γαλλία » Παρίσι, Ελβετία, Αλσατία

Παρίσι, Ελβετία, (Νορμανδία)
10ήμερη οδική εκδρομή

ΑΟΣΤΑ - ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ- ΕURODISNEY - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – BAΣΙΛΕΙΑ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΜΙΛΑΝΟ

Εκδρομή από Αθήνα ( εκδρομές οδικώς )
Κύριος προορισμός: Παρίσι Βασιλεία Μιλάνο

Χαμηλότερη τιμή:

Επόμενες αναχωρήσεις:

 

 

Τιμή / κόστος ανά άτομο:
Δίκλινο
Μονόκλινο
παιδί
ΠΑΡΙΣΙ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑ
10ήμερη οδική εκδρομή με ημιδιατροφή

 

 

Εκδρομή από Αθήνα  

 

Τι περιλαμβάνει

 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Διαμονή, 7 διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* sup - 4*.
 • Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία, (7 πρωινά, 7 δείπνα).
 • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΝΕΣ εσωτερικές καμπίνες με W.C (ΑΒ4).
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - συνοδός.
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης. Φ.Π.Α

Τι δεν περιλαμβάνει

 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα.
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.
 • Φόροι ξενοδοχείων και check points: € 35/άτομο.

Σημείωση:
# Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
# Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
# Παιδιά έως 12 ετών, δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών και αργιών, εκτός και υπάρχει διαφορετική αναφορά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Παρίσι, Ελβετία, Αλσατία

 

1η ημέρα: Αθήνα - Πάτρα - Ανκώνα

Αναχώρηση το πρωί (09:00) για το λιμάνι της Πάτρας με ενδιάμεση στάση.
Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΓΚΩΝΑ. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η ημέρα: ΑΓΚΩΝΑ – ΑΟΣΤΑ ή ΓΕΝΕΥΗ

Άφιξη στο λιμάνι της Αγκώνα και άμεση αναχώρηση για ΜΙΛΑΝΟ.
Η διαδρομή μας από την κεντρική και Βόρεια Ιταλία, διασχίζοντας τις εύφορες πεδιάδες της Αιμίλια Ρομάνια, με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή. Αφού προσπεράσουμε το ΜΙΛΑΝΟ θα καταλήξουμε στην περιοχή της ΑΟΣΤΑ για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΑΟΣΤΑ - ΓΕΝΕΥΗ – ΠΑΡΙΣΙ

Μετά το πρωινό, μέσω του τούνελ MONT BLANC θα περάσουμε στην Ελβετία και τη Γενεύη, όπου θα έχουμε μια σύντομη περιήγηση στην πόλη της διπλωματίας, με το Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών, το μνημείο της μεταρρύθμισης κ.α.
Αποχαιρετάμε την πόλη και τη λίμνη ΛΕΜΑΝ με αναμνηστικές φωτογραφίες με φόντο τα ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ και ξεκινάμε για ΠΑΡΙΣΙ. Φωτισμένη ήδη η Γαλλική πρωτεύουσα μόλις φθάνουμε το βράδυ και η πρώτη εικόνα είναι εντυπωσιακή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ – ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ

Γνωριμία με το ιστορικό και μοντέρνο ΠΑΡΙΣΙ.
Η σημερινή περιήγηση - ξενάγηση περιλαμβάνει την ΟΠΕΡΑ, την ΑΨΙΔΑ του ΘΡΙΑΜΒΟΥ, το ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ, τον ΠΥΡΓΟ του ΑΪΦΕΛ, το ΜΕΓΑΡΟ των ΑΠΟΜΑΧΩΝ, το ΚΑΡΤΙΕ ΛΑΤΕΝ, τη ΣΟΡΒΟΝΗ, την ΠΑΝΑΓΙΑ των ΠΑΡΙΣΙΩΝ, το ΠΑΝΘΕΟΝ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, την ΒΑΣΤΙΛΛΗ, τα ΜΕΓΑΛΑ ΒΟΥΛΕΒΑΡΤΑ και τέλος το ΜΟΥΣΕΙΟ του ΛΟΥΒΡΟΥ (εσωτερική επίσκεψη) - ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο. Φιλοξενεί περίπου 35.000 μεγάλης αξίας εκθέματα που περιλαμβάνουν έργα της αρχαιότητας και της μεσαιωνικής τέχνης μέχρι το 1848. Μεταξύ άλλων θα δούμε την ΑΦΡΟΔΙΤΗ της ΜΗΛΟΥ, τη ΝΙΚΗ της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ και τη γνωστή σε όλους ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ του ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ.
Λίγο αργότερα, είκοσι χιλιόμετρα ΝΔ της Γαλλικής πρωτεύουσας θα επισκεφτούμε τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΒΕΡΣΑΛΛΙΩΝ για να γνωρίσουμε τα κυριότερα διαμερίσματα και τους πανέμορφους κήπους.
Επιστροφή στο ΠΑΡΙΣΙ. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πάντα ενδιαφέρουσα και αξιόλογη αγορά της Γαλλικής πρωτεύουσας. Δείπνο και η πρόταση μας για επίσκεψη στο λόφο της ΜΟΝΜΑΡΤΗΣ με τη βασιλική του ΣΑΚΡ ΚΕΡ καθώς επίσης και η προαιρετική διασκέδαση στο φημισμένο παρισινό καμπαρέ MOULIN ROUGE θα κλείσουν ευχάριστα την ημέρα μας.

5η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ (– ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ)

Πρωινό και προτείνουμε προαιρετικά μια πολύ όμορφη εκδρομή στις γραφικές ακτές της Νορμανδίας. Θα επισκεφθούμε τις παραθαλάσσιες πόλεις και παραθεριστικά κέντρα της Βόρειας Γαλλίας, DEAUVILLE, TROUVILLE και HONFLEUR. Θα απολαύσουμε το φαινόμενο της παλίρροιας και θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Παρίσι.
Δείπνο και διανυκτέρευση.
Για τους εκδρομείς που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πιο πάνω εκδρομή η ημέρα είναι ελεύθερη στην Γαλλική πρωτεύουσα και την αγορά της, με σημείο συνάντησης το απόγευμα το ξενοδοχείο για τη μεταφορά στο βραδινό φαγητό.

6η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – EURODISNEY

Πρωινό και αναχώρηση για το μαγικό κόσμο της EURODISNEY.
Τριάντα δύο μόνο χιλιόμετρα ανατολικά της Παρισινής πρωτεύουσας, απλώνεται η DISNEYLAND και μας περιμένει για να μας χαρίσει πολλές συγκινήσεις. Βρισκόμαστε όμως πολύ κοντά και έτσι θα ξεκινήσουμε αμέσως το ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών με το τραινάκι των πειρατών, θα περάσουμε από το μικρόκοσμο, θα ανεβούμε στο διαστημικό βουνό, θα οδηγήσουμε το δικό μας διαστημόπλοιο στο ΣΤΑΡ ΤΟΥΡΣ και θα επισκεφθούμε το μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, του Πινόκιο, του Πήτερ Πάν και της Χιονάτης με τους επτά Νάνους.
Γεύμα προαιρετικά σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν μέσα στο πάρκο και συνεχίζουμε με πολλά άλλα, μέχρι το απόγευμα που θα επιστρέψουμε στο ΠΑΡΙΣΙ.
Μετά το δείπνο ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ στο ΣΗΚΟΥΑΝΑ με τα γραφικά ΜΠΑΤΩ κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επίσκεψή μας στο ΠΑΡΙΣΙ.

7η ημέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ ή ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Η έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, το ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ, θα είναι ο επόμενος σταθμός μας. Η πλατεία Κλέμπερ, ο καθεδρικός ναός χτισμένος από κόκκινο ψαμμόλιθο, αλλά και το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης.
Νωρίς το βράδυ φθάνουμε στη ΒΑΣΙΛΕΙΑ ή το ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ για δείπνο και διαν/ση.
Η Βασιλεία είναι μια πόλη με το σημαντικότερο εμπορικό λιμάνι της ΕΛΒΕΤΙΑΣ, χτισμένη πάνω στις όχθες του Ρήνου και έχει προσελκύσει πολλές βιομηχανίες. Ο Καθεδρικός Ναός, το Μουσείο Καλών Τεχνών και άλλα 20 Μουσεία μεγάλου ενδιαφέροντος, το Μέγαρο του Κίσσγκαρντεν και ο Πύργος της Τράπεζας των Διεθνών Διακανονισμών, τονίζουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της πόλης.

8η ημέρα: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ – ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΜΙΛΑΝΟ

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας στην περιοχή των Γερμανοελβετικών συνόρων, μέσα από μια αδιάκοπη διαδοχή λόφων προβάλουν αντικριστά οι ορεινοί όγκοι του ΜΕΛΑΝΑ ΔΡΥΜΟΥ και του ΓΙΟΥΡΑ, ανάμεσα στους οποίους περνά το μεγάλο ποτάμι.
Το δρομολόγιό μας ανεβαίνει πάλι στην κοιλάδα του Ρήνου και μας οδηγεί στους περίφημους καταρράκτες στο ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ.
Λίγο αργότερα στη ΖΥΡΙΧΗ, τη μεγαλύτερη Ελβετική πόλη θα έχουμε λίγο χρόνο να περπατήσουμε στη Μπανχοφστράσσε και να φτάσουμε μέχρι την παραλία της όμορφης λίμνης.
Στη πόλη της ΛΟΥΚΕΡΝΗΣ φθάνουμε αργότερα για τον απογευματινό καφέ πλάι στην όμορφη λίμνη με τη ξύλινη γέφυρα. Η μαγεία των Ελβετικών τοπίων θα συνεχιστεί στη διαδρομή μας προς το Λουγκάνο. Το τούνελ του Αγίου Γοτθάρδου (μήκους 17 χλμ) θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
Αργά το απόγευμα αφού προσπεράσουμε την πόλη του ΛΟΥΓΚΑΝΟ θα καταλήξουμε στη περιοχή του ΜΙΛΑΝΟΥ για δείπνο και διανυκτέρευση.

9η ημέρα: ΜΙΛΑΝΟ - ΑΓΚΩΝΑ

Αφήνουμε το Μιλάνο -την πόλη των "ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ" πολύ νωρίς το πρωί και μέσω ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ φθάνουμε στο λιμάνι της ΑΓΚΩΝΑ.
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ. Διανυκτέρευση εν πλω.

10η ημέρα: ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση, όπου θα φθάσουμε τρεις περίπου ώρες αργότερα.

 

Σημείωση:
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ζήτησε προσφορά