Εκδρομή στο Λονδίνο, Πύργος Γουίνσδορ

EARLY BOOKING

Εκδρομή στο Λονδίνο, Πύργος Γουίνσδορ - Πληροφορίες εκδρομής

Αξιολόγηση: ★★★★ (βασισμένη σε 97 προτιμήσεις πελατών)

Γιορτές στο ΛΟΝΔΙΝΟ!
4/5ήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ – ΟΞΦΟΡΔΗ – ΣΤΡΑΤΦΟΡΝΤ ΟΝ ΕΙΒΟΝ – ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΤΑΜΕΣΗ – ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ BICESTER VILLAGE – WARNER BROS STUDIO LONDON TOUR “THE MAKING OF HARRY POTTER” - ΚΑΣΤΡΟ ΓΟΥΙΝΤΣΟΡ – ΠΥΡΓΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Aναχωρήσεις εκδρομής:
4ήμερη:

Εκδρομή από Αθήνα ( εκδρομές αεροπορικώς )
Κύριος προορισμός: Λονδίνο

Χαμηλότερη τιμή: 445

Επόμενες αναχωρήσεις:

 

 

Τιμή / κόστος ανά άτομο:
Δίκλινο
Μονόκλινο
παιδί
4ήμερη, Ibis Earls Court Hotel 3* sup
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
445 €
565 €
395 €
4ήμερη, Kensington Close Hotel & Spa 4*
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
495 €
615 €
475 €
4ήμερη, Kingsway Hall Hotel Covent Garden 4*superior
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
575 €
755 €
495 €
4ήμερη, The Westbury Mayfair 5*deluxe
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
645 €
895 €
625 €
5ήμερη, Ibis Earls Court Hotel 3* sup
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
495 €
655 €
395 €
5ήμερη, Kensington Close Hotel & Spa 4*
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
545 €
705 €
525 €
5ήμερη, Kingsway Hall Hotel Covent Garden 4*superior
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
635 €
875 €
495 €
5ήμερη, The Westbury Mayfair 5*deluxe
τιμή για κρατήσεις ως 30/11
745 €
1085 €
725 €
4ήμερη, Ibis Earls Court Hotel 3* sup
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
495 €
615 €
395 €
4ήμερη, Kensington Close Hotel & Spa 4*
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
495 €
615 €
475 €
4ήμερη, Kingsway Hall Hotel Covent Garden 4*superior
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
625 €
805 €
495 €
4ήμερη, The Westbury Mayfair 5*deluxe
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
715 €
965 €
625 €
5ήμερη, Ibis Earls Court Hotel 3* sup
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
545 €
705 €
395 €
5ήμερη, Kensington Close Hotel & Spa 4*
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
595 €
755 €
525 €
5ήμερη, Kingsway Hall Hotel Covent Garden 4*superior
τιμή για κρατήσεις μετά τις 30/11
695 €
935 €
495 €

 

 

Εκδρομή από Αθήνα  

 

Τι περιλαμβάνει

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου συμπεριλαμβανομένης της αποσκευής έως 23kg με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines ως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.
 • Τις διανυκτερεύσεις (3 ή 4 ή 5) στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Αγγλικό πρωινό σε μπουφέ.
 • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Πανοραμική ξενάγηση της πόλης του Λονδίνου & επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο.
 • Εκδρομή στην πόλη και στο κάστρο του Γουίντσορ.
 • Υπηρεσίες έμπειρων τοπικών αντιπροσώπων του γραφείου μας βάση των παρεχόμενων υπηρεσιών/μετακινήσεων
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την Allianz Ελλάς (αριθμός ασφαλιστηρίου συμβολαίου 20007002)
 • Ενημερωτικό έντυπο – χάρτης Λονδίνου.
 • Φ.Π.Α.

Τι δεν περιλαμβάνει

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων: 175€ από/προς Αθήνα. 235€ από/προς Θεσσαλονίκη μέσω Αθηνών, 275€ από/προς άλλες πόλεις μέσω Αθηνών.
 • Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα, φιλοδωρήματα, ποτά, αχθοφορικά και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και δεν περιλαμβάνεται στα πιο πάνω προσφερόμενα.

Σημείωση:
• Η σειρά των επισκέψεων διαφοροποιείται ανάλογα με τα ωράρια λειτουργίας των μουσείων, μνημείων, λοιπών αξιοθέατων καθώς και των πτήσεων, χωρίς να παραλειφθεί καμία παροχή υπηρεσίας. Το οριστικό πρόγραμμα της εκδρομής δίνεται πέντε ημέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση με το ενημερωτικό σημείωμα.
• Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα του άνω προγράμματος.
• Οι παρακάτω αναχωρήσεις έχουν επιβάρυνση 50,00 € ανά άτομο: 26, 27, 29, 30, 31/12, 2/1

Ώρες πτήσεων με Aegean
ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ:
ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ:


Ταξίδι στο Λονδίνο. Σε τιμή προσφοράς!

Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών και αργιών, εκτός και υπάρχει διαφορετική αναφορά.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ - Εκδρομή στο Λονδίνο, Πύργος Γουίνσδορ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - Περιήγηση πόλης & επίσκεψη Βρετανικού Μουσείου (Προαιρετικός Νυχτερινός Γύρος )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αγγλίας.
Άφιξη στο Λονδίνο. Με πούλμαν και τον ελληνόφωνο αντιπρόσωπο μας θα ξεκινήσουμε την πανοραμική περιήγηση της Βρετανικής πρωτεύουσας από την περιοχή του Ουέστμινστερ που αποτελεί το κέντρο της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας της Αγγλίας με το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου, το Αβαείο του Ουέστμινστερ, τα ογκώδη δημόσια κτίρια της οδού Γουάιτχολ, όπου στεγάζονται εδώ και αιώνες διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες, την πλατεία Τραφάλγκαρ με την Εθνική πινακοθήκη.
Στη συνέχεια περνώντας από το φημισμένο Σέιντ Τζέιμς Παρκ θα φθάσουμε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου διαμένει η Βασίλισσα Ελισάβετ.
Διασχίζοντας την Πάρκ Λέιν με τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία από την μια και το πανέμορφο Χάυντ Πάρκ από την άλλη θα μας οδηγήσει στο έργο του Τζόν Νας Μάρμπλ Αρτς (μαρμάρινη αψίδα ). Συνεχίζοντας περνάμε από τη περιοχή του Σάουθ Κένσινγτον βλέποντας το μνημείο του Αλβέρτου, το Άλμπερτ Χώλ, τα δαιδαλώδη μουσεία Φυσικής Ιστορίας, Επιστημών και της Βικτορίας και Αλβέρτου.
Θα συνεχίσουμε με το Σίτυ -το μέρος όπου χτυπάει η οικονομική καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου- για να δούμε το Χρηματιστήριο, την Τράπεζα της Αγγλίας και τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου (αριστούργημα του Κρίστοφερ Ρεν), τον Πύργο του Λονδίνου και τη γέφυρα του Πύργου (ορόσημο του Λονδίνου).
Η Περιήγηση μας τελειώνει με επίσκεψη στο Βρετανικό Μουσείο. Η ελληνική πτέρυγα με τα περίφημα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα αποτελέσουν τον λόγο της επίσκεψης μας. (Η επίσκεψη δεν συμπεριλαμβάνεται στις ημέρες 24, 25, 26/12 & 1/01, όπου το μουσείο θα παραμείνει κλειστό λόγω αργιών).
Μετά το τέλος της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια.
Το βράδυ γίνεται προαιρετικά (έξοδα ατομικά) νυκτερινός γύρος της πόλης, όπου θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την πόλη, τα αξιοθέατα της και τις περίφημες γέφυρες του Τάμεση φωταγωγημένα. Με αφετηρία την περίφημη πλατεία Πικαντίλι με το άγαλμα του Έρωτα (γιος της Αφροδίτης) στο κέντρο της, ξεκινάμε τη βόλτα μας για να γνωρίσουμε την πλατεία Λέστερ, το κέντρο της νυκτερινής διασκέδασης του Λονδίνου. Συνεχίζουμε διασχίζοντας το Σόχο και την κινέζικη συνοικία. Τέλος θα επισκεφθούμε την πλατεία Κόβεν Γκάρντεν με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου και τους πλανόδιους μουσικούς και τα διάφορα θεάματα που προσφέρουν οι μίμοι. Εκεί μπορούμε να δειπνήσουμε σε κάποιο από τα πολυάριθμα εστιατόρια και παμπ της πλατείας.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΟΝΔΙΝΟ με πάρκα και μουσεία - (Προαιρετική κρουαζιέρα στον Τάμεση - Γκρήνουιτς)

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και έχετε όλη την ημέρα στη διάθεσή σας να γνωρίσετε καλύτερα τα πάρκα του κεντρικού Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ με τη λίμνη Σέρπανταιν και τη χριστουγεννιάτικη «Winter Wonderland» που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τους κήπους του Κένζινκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο, το Σέιντ Τζέιμς Παρκ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και το Γκρην Παρκ που πάντα προσφέρονται για μια πρωτότυπη βόλτα.
Μπορείτε πάλι να διαθέσετε το χρόνο σας σε επισκέψεις περίφημων Λονδρέζικων μουσείων όπως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, ένα από τα καλύτερα και φημισμένα του κόσμου και να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στο μουσείο εικαστικών τεχνών της Βικτωρίας και Αλβέρτου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εξίσου σημαντικό θεωρείται και το μουσείο επιστημών που συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη και βέβαια το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό - το καλύτερο στο είδος του, «για να γνωρίσετε από κοντά» μεγάλες προσωπικότητες της ιστορίας, της πολιτικής, της show biz και του αθλητισμού.

Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην προαιρετική κρουαζιέρα που οργανώνουμε με τα ειδικά πλοιάρια, στον Τάμεση. Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ποτάμι της Βρετανίας , ο Τάμεσης είναι το πιο διάσημο λόγω της σχέσης του με το Λονδίνο και προσφέρει θαυμάσιες πανοραμικές όψεις της πόλης και των αξιοθέατων. Στο τέλος της κρουαζιέρας μας θα επισκεφθούμε το Γκρήνουιτς όπου θα θαυμάσουμε το Βασιλικό Ναυτικό Κολέγιο, το Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το αρχοντικό Κουίνς Χάους και φυσικά το Γκρήνουιτς Πάρκ με το παλιό Βασιλικό Αστεροσκοπείο. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα στην κλειστή αγορά της πόλης και γεύμα σε κάποια από τις παραδοσιακές της παμπ και εστιατόρια. Χρησιμοποιώντας το DLR (υπέργειο , ελαφρύ και αυτόματο τρένο των docklands) θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας αφού πρώτα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο στον κόσμο έργο αστικής ανάπτυξης, Κανάρι Γουάρφ, το «Μανχάταν του Λονδίνου». Πριν τη δύση μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο «μάτι» του Λονδίνου ή το νεότευκτο κτίριο Σάρντ, το ψηλότερο στη δυτική Ευρώπη με συνολικό ύψος τα 310μ. και έργο του καταξιωμένου ιταλού αρχιτέκτονα Ρένζο Πιάνο και να απολαύσετε την καλύτερη θέα της πόλης μέχρι και 40χλμ. απόσταση από τα 135 μέτρα ύψος της ρόδας και μέχρι 64χλμ. απόσταση από τα 244 μέτρα ύψος του Shard.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Λονδίνο με γεύσεις και αξιοθέατα (προαιρετική εκδρομή Οξφόρδη - Στράτφορντ απόν Έιβον - Bicester Outlet Village)

Εγγλέζικο πρόγευμα σε μπουφέ και είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε τις βόλτες σας για ψώνια και τις επισκέψεις σας σε διάφορα αξιοθέατα της Πόλης μιας και είναι ανεξάντλητη σε καταστήματα, τέχνη και ψυχαγωγία.
Για ένα καλό γεύμα συνιστούμε το κινέζικο Hakassan, το Sketch λατρεμένο εστιατόριο-μπαρ της Victoria Beckam, τα κλασικά παραδοσιακά Rules & Simpsons κ.α.
Διανυκτέρευση.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να συμμετέχετε (έξοδα ατομικά) στην ημερήσια εκδρομή μας στην Αγγλική Ενδοχώρα. Θα επισκεφθούμε δυο σημαντικές πνευματικές πόλεις. Πρώτος σταθμός στην εκδρομή μας η περίφημη πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα μείγμα από μεσαιωνικά κτίρια, εκκλησιαστικούς οβελίσκους, που υψώνονται πάνω από τα παμπάλαια κολέγια, περιποιημένα παρτέρια και κήπους, τετράγωνες αυλές με κιονοστοιχίες και αετώματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε μια γραφική διαδρομή περνώντας από τα παραδοσιακά χωριά της περιοχής Κότσγουολτς που θα μας οδηγήσει στην κωμόπολη του Στράτφορντ απόν Έιβον την γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς συγγραφείς και ποιητές στο κόσμο.
Προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο Βάρδος του Στράτφορντ και γεύμα σε μπουφέ σε τοπικό επιλεγμένο εστιατόριο.
Στη συνέχεια θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο για αγορές στο Bicester Outlet Village. Ένα μοναδικό χωριό με μια αγορά που απαρτίζεται από 120 μπουτίκ με τις πιο γνωστές ευρωπαϊκές και διεθνείς φίρμες, (προϊόντα περασμένων κολεξιόν) σε τιμές που αγγίζουν μέχρι και 60% έκπτωση.
Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λονδίνο με αγορές και «αγορές»

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και όλη η μέρα στη διάθεσή σας για να χαρείτε την υπέροχη πόλη και τις όμορφες γωνιές της.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε εκδρομή στο Λονδίνο δε νοείται χωρίς ψώνια. Η περίφημη Όξφορντ Στρητ με τα αμέτρητα πολυκαταστήματα της όπως το Σέλφριντζις, η Μποντ Στρητ με τους γνωστούς οίκους μόδας υψηλής ραπτικής και η Ρίτζεντ Στρητ με καταστήματα υψηλής ποιότητας αποτελούν αγοραστικό πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών του Λονδίνου. Επίσης δεν πρέπει να λησμονήσουμε το πολυκατάστημα – αξιοθέατο Χάροντς στο Νάιτσμπριτζ.

Εναλλακτικά προτείνουμε μία βόλτα στις διάσημες αγορές του Λονδίνου όπως του Πορτομπέλο Ρόουντ στην περιοχή του Νότινγκ Χίλ στο δυτικό Λονδίνο, την αγορά Spitalfields και Camden στο ανατολικό Λονδίνο με καταστήματα και τους δεκάδες πάγκους που εμπορεύονται αντίκες και άλλα είδη λαϊκής τέχνης σε δεύτερο χέρι που μπορεί να σας φανούν ευκαιρίες αλλά και πολλά καλλιτεχνικά δρώμενα.

Όσοι όμως από εσάς επιθυμείτε να περάσετε την ημέρα σας κάνοντας κάτι διαφορετικό μπορείτε να ακολουθήσετε (έξοδα ατομικά-60λίρες) την εκδρομή μας στο “μαγικό κόσμο του Harry Potter”. Οι ιστορίες, τα μοναδικά ειδικά εφέ και φανταστικά πλάσματα έχουν κάνει αυτή την περίφημη σειρά ταινιών αγαπημένη σε μικρούς και μεγάλους και τώρα, για πρώτη φορά, οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους στο στούντιο από όπου ξεκίνησαν όλα.
Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε πίσω από τα παρασκήνια και να δείτε πολλά πράγματα που η κάμερα δεν εμφάνισε ποτέ. Από σκηνικά που κόβουν την ανάσα, σε καταπληκτικά κοστούμια και κορυφαίες δημιουργίες πλασμάτων της μηχανο-ηλεκτρονικής τέχνης.
Το απόγευμα και αφού τα μυστικά ...αποκαλυφθούν, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

Για τη βραδινή σας ψυχαγωγία προτείνουμε να κλείσετε θέση σε μία από τις πολυάριθμες και φαντασμαγορικές θεατρικές παραστάσεις - musical στη γνωστή θεατρική περιοχή του Λονδίνου.
Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Λονδίνο - επίσκεψη στο κάστρο Γουίντσορ - Ελλάδα

Αγγλικό πρόγευμα σε μπουφέ και με τις αποσκευές μας θα αναχωρήσουμε για την πόλη του Γουίντσορ με τα θερινά Ανάκτορα-κάστρο της Βασιλικής Οικογένειας (προαιρετική είσοδος στο κάστρο), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την κατοικία των Βασιλέων της Αγγλίας από τον καιρό του Γουλιέλμου του Κατακτητή, έκτασης πέντε στρεμμάτων που ξετυλίγει τα επιβλητικά τείχη του πάνω σε ένα λοφίσκο που περιβάλλεται από τάφρο. Θα επισκεφθείτε τα επίσημα διαμερίσματα και το κουκλόσπιτο της Βασίλισσας όπως και το παρεκκλήσι του Σέιντ Τζωρτζ αφιερωμένο στον προστάτη άγιο του Τάγματος της Περικνημίδας.
Μετά το τέλος της περιήγησης θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε μια βόλτα στα παραδοσιακά δρομάκια της όμορφης ομώνυμης πόλης Γουίντσορ.
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και πτήση επιστροφής για την Ελλάδα με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

Σημείωση:
Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

Ζήτησε προσφορά